Hiustenleikkaukset

Palveluihin kuuluvat hiustenleikkaus, otsahiusten leikkaus, koneajo, lasten hiustenleikkaus sekä mallinmuutoslisä.

Kaikki hiusten leikkaukset (pl. otsahiusten leikkaus) sisältävät pesun, hiuspohjan hieronnan sekä muotoon kuivauksen asiakkaalle sopivilla muotoilutuotteilla.

Mallinmuutoksissa varaamme aikaa enemmän konsultointiin ja toteutukseen.

Tutustu hinnastoon

 

Unikan uudet parturipalvelut

Palveluihin kuuluvat hiustenleikkaus, koneajo, parrantrimmaus, parran- ja viiksienmuotoilu sekä amerikkalainen parranajo. 

Hiustenleikkaukset sisältävät aina pesun, hiuspohjan hieronnan sekä hiusten muotoilun. Muotoilun yhteydessä saat parturilta tuotesuositukset sekä opastuksen tuotteiden käyttöön kotona. Palvelun lopuksi niskavillat siistitään veitsellä.

Parrantirimmaus on suunnattu lyhyemmän parran omaistavalle miehelle. Parta ja viikset trimmataan haluttuun mittaan koneella jonka jälkeen parta rajataan.

Parran- ja viiksienmuotoilu on pidemmän parran muotoilu, joka tehdään saksia, konetta ja veistä käyttäen. Lopuksi parta viimeistellään laadukkailla partatuotteilla.

Amerikkalainen parranajo on rentouttava ja miehekäs ”kasvohoito”, jossa parta ajetaan klassisesti veitsellä. Parranajo sisältää lämpimät ja kylmät hauteet, myötä- ja vasta-ajon, rentouttavan kasvohieronnan sekä artershaven. Parranajo on myös erinomainen lahja miehelle!

Tutustu lisää parturipuoleen

Värjäykset

Kaikkiin väripalveluihin sisältyy Color Post Treatment. Hoito palauttaa hiuksen ja hiuspohjan pH arvon värikäsittelyn jälkeen ja edesauttaa värin säilymistä hiuksissa pidempään.

Värjäykset, raidoitukset ja vaalennukset hinnoitellaan hiusten pituuden mukaan. Kaikki värikäsittelyt sisältävät muotoon kuivauksen asiakkaan hiuksille sopivilla muotoilutuotteilla. 

Esivaalennus tehdään, kun hiusta joudutaan vaalentamaan ennen varsinaista värjäystä. 

Hyödynnämme värikäsittelyissä seuraavia lisäpalveluita jotka tukevat värin kestävyyttä ja hiusten kuntoa: 

GLOSSING
Käsittely on sävytyksen ja tehohoidon hybridi, jolla saadaan nopeasti hiuksiin toivottua sävyä ja kiiltoa. 

SHADING
Loistava palvelu harmaantuneille hiuksille – korostetaan tai häivytetäänharmaita toivomuksen mukaan, tai syvennetään luonnollista sävyä! 

KRISTALLIPUHDISTUS
Käsittely joka puhdistaa hiuksista metalleja sekä purkaa kevyesti värjättyä väriä hellävaraisesti. Suositellaan tehtäväksi värimuutostöiden yhteydessä. 

OLAPLEX
Hiuksen rakennetta tehokkaasti suojaava ja korjaava hoito joka tehdään samanaikaisesti värikäsittelyn kanssa tai pelkkänä hoitokäsittelynä. Sopii erityisesti vaalennusten yhteydessä sekä rakennevaurioituneille hiuksille. 

VÄRILUKKO
Tehohoito joka auttaa väriä pysymään kirkkaana pidempään. 

Tutustu hinnastoon

Tehohoidot

Hiuslaadulle soveltuva tehohoito tai hiuspohjan hoitokäsittely tehdään analyysin pohjalta. Hoitokäsittelyihin kuuluu rentouttava päähieronta ja lopuksi hiusten muotoon kuivaus asiakkaan hiuksille sopivilla tuotteilla. Tehohoidot tehdään aina selektiivisellä hiustenhoitosarjalla. 

OLAPLEX
Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. 

FUSION –TEHOHOITO
Hiuksia hoitava ja korjaava tehokäsittely hiuspohjan hieronnalla. 

Tutustu hinnastoon

Permanentit

Permanentit hinnoitellaan hiusten pituuden mukaan 
Peruspermanenttien lisäksi toteutamme myös spiraalikiharat, tuki- ja volyymikäsittelyt. 

Permanenttiin kuuluu muotoon kuivaus föönillä tai rullilla sopivilla muotoilutuotteilla. Hiustenleikkaus veloitetaan erikseen. 

Tutustu hinnastoon

Kampaukset

Valikoimaamme kuuluvat päiväkampaus, juhlakampaus, rullakampaus ja hääkampaus. 

Päiväkampaus on aukinainen kampaus, esimerkiksi suoristus, kiharat, föönaus.
Juhlakampaus on kiinnitetty kampaus, esimerkiksi nutturakampaus tai lettikampaus.
Rullakampaus on klassinen, rullilla tehtävä, volyymia ja kestävät kiharat antava kampaus.
Ammattilasipuolella toteutettavaan hääkampaukseen kuuluu koekampaus. 

Tutustu hinnastoon

Hiustenpidennykset

Ammattilaiskampaamon valikoimaan kuuluvat teippipidennys, sinettipidennys, liimasinettipidennys ja ommelpidennys. 

Pidennyshinnat sisältävät konsultaation, pesun ja muotoon leikkauksen. 
Pidennysmateriaali ei sisälly hintaan, mutta avustamme pidennysmateriaalin valinnassa ja hankinnassa. Suosittelemme Simply Natural hiustenpidennyksiä, lisätietoa www.simplynatural.fi. 
Tiedustele lisää liikkeestämme, annamme mielellämme lisätietoa. 

Sinettihiuspidennyksissä veloitamme varausmaksuna 60 euroa varausta tehtäessä. Varausmaksu huomioidaan kokonaiskustannuksissa. Varausmaksua ei palauteta. 

Tutustu hinnastoon

Meikkaukset

Meikkauspalvelumme kuuluvat päivämeikki, juhlameikki ja häämeikki 
Häämeikki sisältää koemeikin. Meikkauspalvelut vain ammattilaispuolelta. 

Tutustu hinnastoon