Unikan ammattilaispuolelta löytyy monipuolisen koulutuksen ja vuosien kokemuksen omaavia tekijöitä, sekä lahjakkaita nuorempia parturi-kampaajia. Toteutamme kaikki työt vaativista värjäysprojekteista hiustenpidennyksiin, kampauksista meikkauksiin.

Ammattilaiskampaamon nettiajanvaraus

Tältä sivulta voit tehdä nettiajanvarauksen ammattilaiskampaamoon (24h). Ajanvaraus onnistuu myös soittamalla, puh. 09 – 6931340, tai käymällä liikkeessämme aukioloaikoina.

Nettiajanvaraus onnistuu facebook- tunnuksillasi tai luoda tunnukset ajanvarausjärjestelmään. Nettiajanvarauksen kautta voit varata tällä hetkellä palveluita vain rajoitetusti.  Mm. permanentti- ja kampausaikoja voi varata vain soittamalla liikkeeseen. Kaikista varauksista ja muutoksista lähetetään sähköpostivahvistus.

Huomaattehan, ettemme EU:n kosmetiikka-asetuksen suositusten mukaan tee hapetevärjäyksiä alle 16 vuotiaille. Suositus koskee myös ripsien ja kulmien värjäyksiä. Lisätietoa aiheesta löytyy Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston sivuilta.

 

AJAN MUUTTAMINEN tai PERUUTTAMINEN

Peruuttamattomista ajoista perimme 50 % palvelun hinnasta. Esteen sattuessa peruutathan tilaamasi ajan viimeistään edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä puhelimitse tai jos olet tehnyt varauksen netissä, voit tehdä peruutuksen kirjautumalla tunnuksillasi nettiajanvaraukseen.

Voit muuttaa varattua aikaa tai peruuttaa ajan hallinnoimalla varausta kohdassa varaushistoria. Aikaraja muutoksiin on 24h ennen ajanvarauksesi alkamista. Muutoksista tulee sinulle sähköpostivahvistus, josta tiedät muutoksen onnistuneen.

Huom. Sähköpostilla ei voi peruuttaa varattua aikaa.