Opiskelijoiden kokemuksia ja ajatuksia Unikasta

Olemme keränneet tälle sivulle opiskelijoiden mietteitä Unikasta. Lisäksi ohessa blogikirjoituksia Unikassa opiskelevista ja Unikasta valmistuneista opiskelijoista.

 

”Opiskelu on käytännönläheistä ja vaatii itseltä aktiivisuutta. Läsnäolo on tärkeää, sillä joka päivä oppii jotain uutta.”

-Sanni, Emma ja Jenni

 

”Unikassa opiskellaan nopeatempoisesti, asiat käydään läpi lyhyessä ajassa ja oppiminen on todella paljon omasta asenteesta ja itsestään kiinni. Ihmiset ovat loistavia, ryhmät tutustuvat toisiinsa ja läheisiä ystäviäkin on saatu.”

-Ida, Inka, Emilia ja Camilla

 

”Toimiva systeemi, vaikka paljon porukkaa. Tosi huippu ryhmä, ohjaajat ja opettajat.”

-Jonna, Emma, Jemina ja Amanda


”Vaativa, mutta palkitseva. Tahti on tiukka, mutta hyvällä motivaatiolla ja asenteella varustetulle juuri sopiva. Opiskelijoilta vaaditaan rutkasti oma-aloitteisuutta; ei laiskimuksille.”

-Pipsa, Kata, Sara

 

”Hyvin intensiivinen koulu, mutta samalla antoisa. Edistyminen näkyy nopeasti, mikä lisää motivaatiota. Vaatii sitoutumista, mutta antaa sitäkin enemmän. Ammattitaitoiset ohjaajat antavat kaikkensa.”

-Zahra, Janika ja Pauliina

 

”Hyvä vaihtoehto heille, jotka tykkäävät enemmän käytännöstä kuin teoriasta.”

-Matilda ja Soma

 

”Suosittelemme koulutusta motivoituneelle ja oikeasti alasta kiinnostuneelle. Tähän on pystyttävä sitoutumaan täysipäiväisesti 1,5 vuodeksi. On ollut kivaa kun on saanut työskennellä itsenäisesti, mutta saa tarvittaessa apua ohjaajilta. Mahtavaa huomata, että oppii joka päivä jotain uutta.”

-Asta, Mira ja Johanna

 

”Unikassa pääset käyttämään alan huipputuotteita ja sinut koulutetaan hyvin niiden käyttöön.”

-Zahra, Janika ja Pauliina

 

”Kouluaikojen puolesta verrattavissa työpaikkaan. Tosi intensiivistä opiskelua ja käytännönläheistä.”

-Mira ja Pinja

 

”Perinteiseen” ammattikouluun verrattuna opiskelu ja työskentely on paljon mielekkäämpää täysipäiväisen asiakaspalvelun ja kompaktien teoriaosuuksien vuoksi. Koulu ei ole turhaa hengailua, vaan alusta asti pääsee työrytmin makuun ja oma edistyminen hyvin konkreettisesti havaittavissa.”

-Nina ja Annu

 

”Ohjaajat tsemppaa ja ovat nuorekasta porukkaa”

-Clarissa, Kirsikka, Olga, Veera, Jekaterina, Milla