Hae koulutukseen

Kesähaku 3.9.2018 alkavaan koulutukseen on nyt käynnissä. Haku avoinna 22.7.2018 saakka.

Haemme koulutusohjelmaamme motivoituneita ja työelämään tottuneita, yrittäjähenkisiä yksilöitä. Koska me haluamme antaa sinulle parhaat edellytykset hiusalan ammattilaiseksi, odotamme sinulta seuraavia asioita: 

  • Kiinnostus hiusalaan ja tavoitteenasi on työllistyä hiusalalle.
  • Koulukseen soveltuu parhaiten ne, joilla on jo kokemusta työelämästä ja asiakaspalvelusta. 
  • Yrittäjähenkisyys on tärkeää, joten yrittäjyyskokemus tai yrittäjyysopinnot katsotaan eduksi.  
  • Taitoa työskennellä ryhmän jäsenenä. 
  • Vaikka työkokemusta painotammekin, voit olla myös peruskoulusta valmistunut reippaan ja työtä pelkäämättömän asenteen omaava nuori.
    Asenne ja motivaatio ratkaisee!
  • Pääsyvaatimuksia ovat myös suoritettu peruskoulu, 15 vuoden ikä, hyvä terveydentila ja hyvä suomenkielen taito. 

Jos löysit itseäsi yllämainituista kriteereistä, täytä hakemus. Haluamme kuulla sinusta lisää! 

Tietoja ei lähetetty. Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Koita myöhemmin uudelleen.

 

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa hakuprosessista saat sähköpostilla hakemuksen lähetyksen jälkeen. Lisätietoja koulutuksesta; koulutus@unika.fi.

Huomioithan että koulutus on ilmainen, ja että opiskelijan tulee ainoastaan maksaa oppimateriaali- ja työvälinepaketti koulutuksen alussa (1240€ /opiskelija). Laadukkaat, henkilökohtaiset työvälineet kestävät pitkään mukana myös työelämän haasteissa. 

Unikan opiskelijat ovat tähän asti olleet oikeutettuja Kelan opintotukeen mutta vuonna 2018 valtakunnallisen koulutusreformin takia Kelan tukioikeudet ovat tarkastelussa kaikissa oppilaitoksissa Suomessa. Tämä prosessi on vielä kesken mutta kesäkuun aikana Kela ilmoittaa oppilaitoksille tukooikeuden myöntämisestä. Jos olet kiinnostunut Kelan opintotukimahdollisuudesta, ilmoitamme siitä kesäkuun loppuun mennessä koulutukseen hyväksytyille opiskelijoille sekä täällä sivuillamme.