Hiusalan koulutuksen edelläkävijä - enemmän kuin koulu

Käytännönläheistä ja motivoivaa
Haluamme rikkoa perinteistä hiusalankoulutusta niin, että se tuodaan mahdollisimman lähellä oikeaa työelämää. Tavoite on luoda opiskelusta käytännönläheinen ja motivoiva kokemus sekä keskittyä olennaisten taitojen kehittämiseen. Meille on tärkeää, että opiskelija menestyy alalla heti valmistumisen jälkeen.


Mahdollisuus saada palkkaa jo koulutuksen aikana
Haluamme tarjota koulutustukien sijaan mahdollisuuden parempaan tuloon koulutuksen aikana. Unika tarjoaa, ainoana hiusalan oppilaitoksena Suomessa opiskelijoille mahdollisuuden vapaaehtoiseen palkalliseen harjoitteluun oppilaskampaamossa koulutuksen aikana. Tutustu lisää koulutuksen sisältöön ja palkalliseen harjoitteluun.


Katso mitä opiskelijat Sini ja Johanna kertovat Unikan koulutuksesta:

 

Hae mukaan koulutukseen

Lähellä hiusalan työllistäjiä ja työelämää

Opiskelijoista lähes 100 % työllistyy jo valmistuessaan 
Unikan
 opiskelijat valitsevat opintojen loppuvaiheessa haluamansa työharjoittelupaikan ja lähes kaikki solmii pysyvän työsuhteen jo ennen koulutuksen päättymistä. Työnantajat arvostavat Unikasta saatua osaamista, sillä opiskelijoilla on koulutusmuodon vuoksi  jo valmistuessaan 1 vuoden työkokemusta vastaava osaaminen.


Yrittäjyys tärkeä osa opintoja
Suurin osa työllistyy hiusalalle toiminimellä eli yrittäjänä. Yrittäjyys on näin ollen tärkeä osa hiusalalla, joten painotamme opetuksessa yrittäjyyttä. 


Katso mitä hiusalan työnantajat kertovat Unikan koulutuksesta:

 

 

 

Hae mukaan koulutukseen

Lisäopintoina meikkaajakoulutus 

Meikkiosaaminen on haluttu täydennys parturikampaaja osaamiseen. Tarjoamme mahdollisuuden opiskella meikkaajaksi koulutuksen ohella tai sen päätteeksi. Koulutuksen sisältö on suunniteltu parturi-kampaajien tarpeisiin ja Unikan opiskelumalli mahdollistaa runsaasti käytännönharjoittelua.

 

Lue lisää meikkaajakoulutuksesta