Kouluttajat

Pääkouluttajina toimivat Heidi Kjellman ja Mare Ojala. Heidän lisäksi kouluttajina vierailee eri opetusteemojen erikoisosaajia.


Heidi Kjellman

”Olen tehnyt monipuolisesti freelancerina töitä vuodesta 2005, jolloin valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi Helsingin International Make-up Centeristä. Joukkoon mahtuu mm. tv-sarjat YleLeaks, Siskonpeti, Nieminen & Lahtinen Show, sekä Oppipoika –elokuva, teatterituotantoja ja lukuisia hää- juhla- ja kuvausmeikkejä.

Olen myös tehnyt opetustyötä yksityisille asiakkaille, sekä ryhmille.

Minulle on tärkeää päästä asiakkaiden kanssa yhteisymmärrykseen, löytää heidän tyylinsä ja korostaa heidän parhaat puolensa niin, että heillä on itsevarma ja kaunis olo kun nousevat meikkituolista.

Olen The Professional Make-Up Artist of Finland ry:n jäsen, hallituksen sihteerinä toimin 2009-2012 ja puheenjohtajana 2017

CV:ni löytyy www.heidimakeup.com/cv ”

unika-0127-edit

 

Mare Ojala

”Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi Helsingin International Make-up Centeristä 2011. Tämän jälkeen olen tehnyt lukuisia maskeeraus- sekä kampaus keikkoja yksityishenkilöille (häät, juhlat ja teemat). Kokemusta on myös maskeerauksien ja kampauksien osalta mainoskuvauksista, näytöksistä sekä tv-sarjoista. Myyntiä ja myynninedistämistä olen tehnyt freelancerina mm. L’Oréalille, Make Up Storelle ja Remingtonille.

Vastuun ottaminen ja hallinnointi ei pelota, vaan on tullut tutuksi toimiessani Helsinkiläisen urheilujaoston johtokunnassa vastuutehtävässä, sekä toiminnanjohtajana useamman vuoden. Viime vuodet olen päätoimisesti työskennellyt Unikassa, ohjaten ja opettaen opiskelijoita parturi-kampaajan ammatin ja meikkauksen saloihin.

Ohjauksen ohessa teen itse kampaaja-maskeeraajan töitä liikkeessämme. Olen itsekin tiedonjanoinen, haluan kehittää itseäni jatkuvasti, ja intoa riittää  myös uuden kehittämiseen. Työn suola minulle on kiitolliset ja oppineet opiskelijat ja työhöni tyytyväiset asiakkaat!”

unika-0323-edit