Kesäkuun pyhitämme hiusten hyvinvoinnille. Kesähelteellä uiminen ja aurinko rasittavat niin käsittelemätöntä kuin käsiteltyäkin hiusta. Ensimmäisenä hiusten hemmottelukäsittelynä on mikä muukaan kuin:

 

 

Kerrataan hieman. Aikaisempi postaus löytyy: www.unika.fi/2015/7/29/olaplex/

Olaplex on tuote, mikä mahdollistaa hiusten käsittelyn, kuitenkaan vaurioittamatta hiusta samalla tavalla kuin aikaisemmin.  Käsittely sopii hiuksesta riippumatta kaikille!

Olapexin toiminta perustuu lyhykäisyydessään hiusten rikkisiltojen korjaamiseen. Tämä tapahtuu hiuksen sisällä. Näin ollen Olaplex mahdollistaa hiusten värjäämisen, vaalentamisen ja rakennekäsittelyn ilman pelkoa hiusten katkeilusta.  On kuitenkin tärkeää muistaa, että hius kuluu myös kotona sitä käsiteltäessä, joten Olapex-kotihoito on aina tarpeen jos haluat pitää hiuksesi hyvässä kunnossa.

 

 

Unikassa Olaplexiä suositellaan kaikkien palveluiden yhteyteen. Käsittely löytyy myös tehohoitona ilman värikäsittelyä. Permanenttien hintaan on sisällytetty olaplex-käsittely. Jos haluat Olaplex-käsittelyn palvelun yhteydessä, olethan yhteydessä ajanvaraukseemme.

Alla olevassa työssä on käytetty Olaplexiä vaalennuksen yhteydessä.

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *