Unelmana helppo kestävä kampausfestareille. Tässä kiva ohje pikakampaukseen, joka menee myös hienomissa juhlissa. Aukikampauksissa kannattaa muistaa hyvät pohjatuotteet, jotta sää tai villi festarointi ei pääse latistamaan kampausta.

 

(kuva Google)

 

Vaihe 1) Kiharra kampauksen pohja , käytä kiharruksen alla lämpösuojaa. Lisää kiharoiden päälle lakkaa ja anna jäähtyä hetki. Haro kiharat auki sormia käyttäen. (Tuotteet postauksen lopussa)

 

 

Vaihe 2) Laita jakaus haluamaasi kohtaan ja tee hollantilainen letti otsalle, letitä letti noin puolestavälistä siten ettet lisää enää uusi osioita. Kiinnitä letti hiusten alle kahdella pinnillä siten että kiinnität pinnin letin suuntaisesti.

 

 

Vaihe 3) Halutessasi voit tupeerata hiusta tyvestä lisätäksesi kuohkeutta kampaukseen.

 

 

Lopuksi lisää kiiltosuihke ja vahva lakka, Voilá!

 

 

 

Tässä vielä yllä mainitut tuotteet. Ensimmäisenä heatstyler, tehokas lämpösuoja. Hopeassa puollossa hyvällä peruspidolla varusteltu lakka, Joimist firm. Viimeistelyyn kiiltosuihke, Shine spray ja vahvimmista vahvin lakka  Joicon Flip turn! Jos haluat järkkymätöntä pitoa, suuri suositus.

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *