Blogissamme kerromme paljon opiskelijoistamme sekä siitä miten koulutuspuoli Unikassa pyörii. Nyt voisimme puolestamme kurkistaa ammattilaisiin jotka työskentelevät täällä!

Ensimmäisessä kirjoituksessamme aiheesta avaamme hieman kolmen ammattilaisen Emma P:n, Emma M:n ja Millan tarinaa.

Olen ylioppilas sekä Unikasta valmistunut parturi-kampaaja. Intohimonani ihanassa ammatissani on luoda kokonaisvaltaista kauneutta ja komeutta. Laadukas asiakaspalvelu sekä asiakkaan tyytyväisyys ovat minulle kaikki kaikessa.

Emma Murtokangas, 23

Olen Unikasta valmistunut parturi-kampaaja. Työkokemusta on karttunut myös muilta aloilta, kaupan kassasta kansallisoopperan lavalle. Eniten tykkään työssäni asiakkaan kanssa käytävästä konsultaatiosta.
Pyrin olemaan monipuolinen töissäni, luonnollisesta lopputuloksesta vähän yllättävämpiin muutoksiin. Työtäni kuvaa hyvin asiakkaani lause: ”ihanaa vaihtaa kuulumisia ja saada tukka kuntoon samalla”.

Emma Pilvilä, 22

Olen helsinkiläistynyt lahtelainen. Ammateiltani merkonomi, meikkaaja-maskeeraaja sekä parturi-kampaaja. Rakastan työssäni ihmisläheisyyttä ja sitä kuinka voin taidoillani korostaa ihmisten persoonallisuutta ja hyviä puolia ulkonäössä. Pitkäkestostoisten asiakassuhteiden luominen on itselleni palkitsevinta tässä ammatissa ja on mahtavaa tutustua ajan kanssa ihmisiin pintaa syvemmältä. Suurin intohimoni hiuksien värjäyksissä on vaaleiden, luonnollisten sekä raidoitettujen lopputuloksien luominen.

Milla Helminen, 28

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! 🙂

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *