Unikan parturipalvelut

Unikan parturipuolelta löydät tasokasta perinteistä parturiosaamista. Palveluvalikoimissa on hiustenleikkauksien  lisäksi parranmuotoilut sekä amerikkalainen parranajo. Parturistamme löydät myös parhaat tuotteet miesten päivittäiseen komeudenhoitoon.

Tutustu henkilökuntaan ja palveluihin alta.

Varaa aika

Henkilökunta

Unikassa parturoinnin erikoisosaajana toimii Pekka Stenius. Pekka taitaa klassiset ja trendikkäät hiustenleikkaukset, parran trimmaukset sekä amerikkalaisen parranajon veitsellä. Sanavalmis ja iloinen Pekka jutustelee mielellään parturialan tuoteuutuuksista, hiuksista, parroista, musiikista, urheilusta tai oikeastaan mistä vaan.

Tule tutustumaan Unikan parturipalveluihin ja varaa aika Pekan penkkiin!

Palvelut

Unikan parturista löydät kaikki miesten parturipalvelut. Palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset, parranmuotoilut sekä amerikkalainen parranajo.

Hiustenleikkaukset sisältävät aina pesun, hiuspohjan hieronnan sekä hiusten muotoilun. Muotoilun yhteydessä saat parturilta tuotesuositukset sekä opastuksen tuotteiden käyttöön kotona. Palvelun lopuksi niskavillat siistitään veitsellä.

Parrantirimmaus on suunnattu lyhyemmän parran omaistavalle miehelle. Parta ja viikset trimmataan haluttuun mittaan koneella jonka jälkeen parta rajataan.

Parran- ja viiksienmuotoilu on pidemmän parran muotoilu, joka tehdään saksia, konetta ja veistä käyttäen. Lopuksi parta viimeistellään laadukkailla partatuotteilla.

Amerikkalainen parranajo on rentouttava ja miehekäs ”kasvohoito”, jossa parta ajetaan klassisesti veitsellä. Parranajo sisältää lämpimät ja kylmät hauteet, myötä- ja vasta-ajon, rentouttavan kasvohieronnan sekä artershaven. Parranajo on myös erinomainen lahja miehelle!

Parturihinnastomme:

Hiustenleikkaus 35 euroa
Koneajo 20 euroa
Parrantrimmaus 15 euroa
Parranmuotoilu 30 euroa
Amerikkalainen parranajo 45 euroa

Varaa aika

Tuotteet

Barbershopistamme löydät laadukkaat Reuzel ja Risu hius- ja partatuotteet.