Mikä se Olaplex oikein on ja kenelle se sopii? Voiko sillä vaalentaa? mm. Näihin kysymyksiin vastaukset löytyvät tästä postauksesta 🙂

 

Mikä on Olaplex?
Se on kemiallisten käsittelyn yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden.
Miten se toimii?
Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyjen yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplexin täysin uusi mullistava ainesosa ehkäisee hapetteen rikkisiltoja katkovaa vaikutusta työntämällä hapen pois rikkisiltojen välistä, antaen rikkisiltojen kiinnittyä luonnollisella tavalla.

Kuinka sitä käytetään?

Olaplex on tuote, jota voi käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Siitä voi myös tehdä Olaplex-hoidon täysin erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyjen välillä on suositeltavaa käyttää kotihoitotuotetta no.3 jotta hiuksien kunto ja lopputulokset säilyvät hyvänä.

Kenelle se sopii?

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa ne hennot ja skandinaaviset, paksut luonnon kiharat tai vaikkapa lasimaiset aasialaiset hiukset. Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Sitä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri,- vaalennus,- ja permanenttituotteiden kanssa.

 

Hiustenpidennykset?
Olaplex-tuotteet sopivat mainiosti käytettäväksi hiustenpidennyksien kanssa. Totuttua varovaisuutta kannattaa kuitenkin noudattaa pidennysten kiinnityskohdissa.
NO.3
 
Olaplex no.3 hair perfector on ylläpitotuote sellaiselle jolle on jo tehty Olaplex-käsittely. Tuote ylläpitää hiusten hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamo käyntien välillä. Samalla se valmistelaa hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten.Olaplex nro.3 sisältää samana vaikuttavan pääraaka-aineen kuin no.1 ja no.2. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. vaikutus aika noin 10-20min, mielellään pidempääkin.
Työ vaiheet no.3 -tuotteen kanssa: 
Pese shampoolla, pyyhe kuivaa, levitä no.2, anna vaikuttaa, pese shampoolla 
ja levitä hoitoaine, lopuksi huuhtele.
Huom! Voit pidentää tuotteen vaikutusaikaa oman mielen mukaan. Mitä kauempaa annat sen vaikuttaa sitä tehokkaampi hoito tulos on. Tuote pitää kuitenkin muistaa pestä kunnolla pois hiuksista shampoolla.
Kivaa Keskiviikkoa porukalle !
-Milla

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *